Mobil inlägg- Paaaus!

Förlåt för att jag inte har skrivit på min blogg på ett väldiiigt lååångt tag sen! Men nu är det sommar och har ingen ork att hålla på med bloggen då! Sitter typ aldrig så vid datan, är mobilen jag sitter inne på mest! Och då blir det ännu drygare att skriva på bloggen! Kommer skriva någon gång kanske! Annars blir det när skolan börjar igen;p haha! Kan då säga nu att jag och älsklingen är påväg nu till stugan på laxön! Men annars får ni ha en skön sommar! Vi hörs då och då! Pusshej!

Fredag

skoldatorn måste vara den sämsta datorn jag vet! fyfan!  försökt skriva hundra olika inlägg nu!
men aah..... kan då berätta att jag tatuerade mig i tisdags, onsdags klippte jag mig kort och
igår så var jag med några vänner i stan. sedan blev det mina underbara vänner i obbola!
kanske ska hitta på ngt ikv med dom igen! :) får väl se va dagen bjuder på;p haha
pussss. BILDBOOMB! :)

Mobil inlägg - så less!!

Kändes ju värt, skulle skriva från datorn på bloggen ikv för att lägga in massa bilder osv! Så dampar min dator, och den har. Yss varit inlämnad.. Jävla skoldatorer! Har ju fan använt den sen jag fick tbk den;o ska testa imorn igen! Om de inte funkar så blir det använda min dator, får rensa den så att den går snabbare! Så blir inga bilder och långt blogg inlägg idag! Godnatt! Nu är de ju iaf sommarlov!!!! Puss! Kan ju säga att jag har haft en trevlig kväll också :)

Mobil inlägg - Söndag

Sitter i soffan nu hos pappa, Och ser på js. I helgen har jag ju varit hos ellen, vi har bara chillat! Haft kul, sett på film sola osv:) imorn sk hon sova hos mig! Nu ska jag gÅ och göra en macka innan det börjar igen:) lidas ska även ringa mig ikv också!:D och måste skriva tack ellen för att du är en sån underbar vän! Puss. Hörs imorn!

Mobil inlägg - Fredag

Sitter i sofforna nu med kajsa på skolan, varmt som fan är det;o vi skulle ha vatten bränndboll, men det blev inte pga att de var bara jag och kajsa där.. Jag var ju fan taggad på det;o lidas for utomlands idag elr han ska. Nu är han i sthlm och väntar på flyget.. Jag vill också iväg!!! Idag efter skolan ska jag till ellen och blir där ända till måndag igen:) igår fick jac solsting för att de var så jävla varmt;o köpte även ett nytt linne och lite annat. Så inte så mycket pengar kvar! Såg även min brorsas match, när jag skulle gå och läggga mej på kvällen trodde jag fan att jag skulle dö! Så jävla varmt det var;o + att jag hade en mygga som surra i mitt öra.. Bet mej på två ställen.. Men tillslut fick jah tag på den! Skriver kanske ngt mer sen! Pussss

Tisdag

Japp, då har man nyss kammat klart båda katterna, kan då säga en sak, har fan hår överhela mig;o
idag på skolan så hade vi bränndbolls tunering, vi var 6 st som spelade mot andra som var dubbelt så
många som oss typ, men vi kom trea så de var inte dåligt gjort! efter det så stack jag med emma och
kajsa och solade, har även märkt att jag har bränt sönder mina axlar.. men det går över! ska snart
hänga upp tvätten och typ packa om det jag tog med mig till pappa. imorn så ska jag på stan.
hämta ut en sak till mamma och köpa en sakt till mig själv, även säga hejdå till lidas...
näe nu ska jag röra på mig och försöka hänga upp tvätten, hörs imorgon. Puss!

Bildbomb från lång helgen







Bränndbollen

Mobil inlägg - Natti

Ligger i älsklingens säng nu, vi ska strax gå och lägga oss. Vi har inte gjort så mycket idag, typ suttit på skolan och väntat på att lidas skulle bli klar med np i matte, efter de tog jag bussen till honom. Påvägen till busshållsplatseen började det spö regnA så blev dyngsur:).. Lämnade ju in datorn idag så har ju laddat hem allt på den igen msn osv! Ikv har jag och lidas bara myst och se på the social network. Det här är även sista natten jag sover hos lidas innan han sticker utomlands. TräffAr honom på torsdag sista gången.. Jaja, GodNatt! Pussss

Mobil inlägg - nattinatti

Ligger i sängen nu och ser på mtv ma 2011. Ska sova efter det! Imorgon är det skola igen.. Känner ångesten.. Fyfaan, skolan tar död på mig! Imorn efter skolan skulle jag till pappa men så blir dt inte, ska till lidas och sova en sista gång innan han far utomlands.. Men sen ska jag vara hos pappa i en vecka! Puss godnatt, Ibland får man bara så ut med verkligheten, inte leva bland drömmarna..

Mobil inlägg - VIRUUS! ;o

Sitter i lidas säng nu och bara tar det lugnt! Lidas är på träning och vet inte när jag får hämtning, för mamma är och fiskar. Kan då säga att den här dagen är nog fan en av dom värsta jag har varit med om på länge... Skulle göra klart häpen idag och vad tror du händer? Jo jag har fått virus på datorn.. Och inte vikket som helst heller utan troja elr vad det nu heter? Vet bara att det är ett virus man inte alls vill ha.. Så blir att lämna in den imorgon, allt försvinner.. Och stig kommer aldrig tro på mig, så kommer ttyp få ig i häpe tagat:) men kan inte göra så mycket åt saken, hade uu tänkt skriva vad jag har gjort på lång helgen. Men det blev ju inte heller nu, för drygt att skriva det på iphonen! Men igår så for vi till lidas stuga, dom hämtade oss i obbola. När vi kom dit, blev det bad och steka i solen:) sen blev det käk sedan hem till grubbe, idag haf vi bara legat i solen! Har ifal fått lite färg, haha:) får väl se imorgon hur det blir! Om det blir en tegelstens dator i sommar.. Skolans datorer är verkligen kassa! Kanske skriver ngt från mobilen imorn, puss

Mobil inlägg

Heej, förlåt att jag inte skriver ngt, men har som inte tid! Tänkte skriva på måndag kväll om långhelgen:) kan då säga att igår så chillade vi bara och lidas var och träna osv så han kom vid fem tiden och jag städade typ;p och kan då säga en sak att jag fan har damsuga upp två spindlar idag!!!! Hatar dom!! Får panik när jag ser don! Ikv så kanskee ngr vänner kommer:) vi hörs pusss:)

Mobil inlägg

Ligger i sängen nu med en sovande lidas bredvid mig, som vanligt när jag är med honom vaknar jag alltid vid tio typ? Sjukt drygt! Inatt såg jag och lidas på hockey finalen som var klockan två inatt;p och igår hade jag och älsklingen ett år! Ett helt underbart år med honom! Vi åt grillat och bara hade det supeer mysigt! Idag så ska vi typ ut och fiska;p och jah måste även städa mitt rum och göra skolarveten, typ som häpen som jah inte fattar ett skit av;o skriver mer senare idag! Ska försöka väcka lidas nu, pusss!

RSS 2.0